Revisor til årsrapport

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Årsregnskab for virksomheder - tilbud og priser

Når man søger en revisor til at forestå virksomhedens årsrapport, er du også nødt til at tage hensyn til, hvilken regnskabsklasse dit firma befinder sig i. Årsregnskab tilbud kan variere i pris for virksomheder.

Det er klart, at revisorens autorisationsniveau har en betydning for prisen. Men firmaets størrelse - der i denne forbindelse primært identificeres ved omsætningen - er den ubetinget vigtigste faktor, når du skal have beregnet pris på revisor til årsrapport.

Det er dog ikke engang sikkert revisorassistance er nødvendig for dit firma. Såfremt du har en enkeltmandsvirksomhed eller et S.M.B.A. kræver loven ikke at du anvender en statsautoriseret revisor til årsrapport.

Revisor til årsrapport

Såfremt du repræsenterer et firma i regnskabsklasse B, C eller D, er du formentlig her på siden fordi firmaet gerne vil skifte revisor. Der er jo en række lovkrav til hvem der må udføre årsregnskab. Tilbud og pris på virksomheder over en hvis størrelse, afhænger af revisoren.

Revisor-pris.dk samarbejder kun med godkendte revisorer, hvilket vil sige registrerede og statsautoriserede revisorer. Såfremt dit firma er børsnoteret, skal du bruge en statsautoriseret revisor til årsrapport. En årsrapport skal indleveres samtidig med firmaets årsregnskab.

Det er vigtigt at indtaste korrekte oplysninger på firmaet, når du skal beregne årsregnskab tilbud pris for virksomheder , uanset firmaets størrelse. Beregnerens pris er en generel overslagspris baseret på et landsgennemsnit.

Overslagsprisen kan dog fungere som vejledende, når dit firma skal forhandle med den revisor I ønsker at bruge. Via vores gratis formidlingsservice, sikres du og dit firma også kontakt til en kompetent revisor med den korrekte autorisation. Det eneste det kræver er, at du tager imod vores tilbud om et uforpligtende møde.

Revision af årsregnskab - pris for virksomheder

Mange virksomheder kan tjene store penge på skattebesparelser med mere, hvis en revisor administrerer bogføringen. Det skyldes primært revisorers omfattende indsigt i skattetekniske spørgsmål.

Få et tilbud på følgende: Hvad koster en revisor til årsregnskab for virksomheder? Så længe du indtaster informationerne om din virksomhed korrekt, modtager du hurtigt en overslagspris der efter al sandsynlighed kommer til at ligge uhyre tæt op ad den endelige pris.

revisor-pris.dk