Hvad skal du overveje som iværksætter?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Iværksætteri og behov for revisor

Overvejer du at starte et firma? Hvis svaret er ja, er det selvfølgelig interessant at se på krav til revision for iværksættere.

Formelt set kan du sagtens starte et firma, uden at engagere en revisor. Undtagelsen er, såfremt du har en voldsom startkapital i ryggen og derfor overvejer, at opstarte dit selskab som aktieselskab eller anpartsselskab.

Uanset det produkt du ønsker at starte virksomhed for er der intet, gældende for en iværksætter, behov for revisor. Du kan i princippet selv varetage dit regnskab, eller få en dygtig bekendt til det. Især så længe virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed eller stiftet som et selskab med begrænset ansvar (S.M.B.A.)

De mest almindelige selskabstyper kræver med andre ord et minimum af officielle tiltag, når man er iværksætter. Behov for revisor skabes kun hvis regnskabet af den ene eller anden årsag sejler.

Revisor til iværksætter

Alle virksomheder skal - uanset størrelse - have regnskaber, der er gennemsigtige og giver et klart billede af virksomhedens økonomi. SKAT kræver ikke for små firmaer, at man indleverer en årsrapport. Men dit firma skal til enhver tid kunne fremvise et revideret regnskab, hvis I bliver kontaktet af skattefar.

Har en iværksætter, behov for revisor? Hvis du vil sikre dig firmaets bogføring - og dermed økonomi - overholder samtlige gældende love, er det ikke nogen dårlig idé at hyre en revisor til dét arbejde. Mange små revisionsfirmaer lever af at forestå bogføringen for håndværkere, enkeltmandsvirksomheder og iværksættere.

Måske er der endda penge at spare… En revisor har jo gjort det til sin levevej at kunne orientere sig i den komplekse labyrint af love, vores skattelovgivning udgør.

Prøv vores prisberegner, tag imod et gratis møde og få et konkret bud fra en kompetent revisor. Det koster ikke dig en krone.

Hvis du er i tvivl eller føler, som iværksætter, behov for revisor, har du mulighed for at finde ud af om det kan betale sig.

revisor-pris.dk