Free cookie consent management tool by TermsFeed Beregn prisen på en revisor | Få din revisorpris på 2 min.

Beregn priser - Revisor

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad revisorhjælp til din virksomhed koster? Prøv vores online prisberegner og få din revisor-pris med det samme pr. mail!

Udgiften til en revisor er for langt de fleste virksomheder en udgift, der tjener sig hjem igen i tid, skattemæssige besparelser og lignende. Revisoren får nemlig sin løn for at sørge for at din økonomi er så sund som muligt, og at du ikke betaler mere i skat, end du behøver.

Med prisberegneren her på siden kan du nemt og hurtigt få prisen på en revisor til din virksomheds økonomi. Bare indtast din opgave sammen med din mailadresse i beregneren, så får du din pris i din indbakke med det samme - helt gratis og uforpligtende.

Find en grundigere vejledning til prisberegneren her

Revisoropgaver i prisberegneren

  • Årsregnskab: For enkeltmandsvirksomheder består årsregnskabet af et skatteregnskab, der bl.a. viser, at du har betalt nok i skat og moms. For selskaber (A/S, ApS osv.) indeholder årsregnskabet også en årsrapport, der beretter om årets gang i din virksomhed. Årsregnskab er lovpligtige for alle virksomheder i Danmark iht. årsregnskabsloven.
  • Bogføring: Bogføringen består i at registrere udgifter og indtægter løbende, herunder lønudbetalinger, debitor- og kreditorbetalinger. Bogføring er lovpligtigt for alle virksomheder i Danmark iht. bogføringsloven.
  • Selskabsstiftelse: Revisoren hjælper dig med at finde den bedste og mest rentable løsning, når du vil stifte selskab, samt udføre alt det tekniske mht. erhvervsstyrelsen.
  • Iværksætterpakke: Iværksætterpakken inkluderer revisorhjælp til mange af de opgaver, som iværksættere har mindst tid og lyst til, herunder budgetter, kontrakter og etableringen af selskabet mv.
  • Økonomisk rådgivning: Revisoren kan her hjælpe dig med eks. en gennemgang af dit årsregnskab for at identificere udfordringer og muligheder for at øge overskud mm., rådgive dig ifm. ejerskifte af virksomhed, gæld, udlejning mm.

Få et møde og et tilbud fra en revisor

Vil du - udover en vejledende pris - også gerne have et konkret tilbud på din opgave fra en revisor, så vil vi også meget gerne hjælpe dig med dette.

Vi samarbejder med revisorer i hele landet og kan derfor tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en revisor fra dit lokalområde. Revisoren vil til mødet skabe sig overblik over din virksomhed og dine behov og herefter udarbejde et godt tilbud til dig.

Denne service er helt gratis og uforpligtende for dig - hvis et møde med en revisor ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis også velkommen til at takke nej.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste din opgave sammen med dine kontaktoplysninger i beregneren - så kontakter en af vores medarbejdere dig snarest muligt.

Læs mere om Revisor-pris.dk og dit møde her

revisor-pris.dk