Free cookie consent management tool by TermsFeed Online pris på revisor - få et billigt tilbud | Revisor-pris.dk

Billig revisor - få et tilbud med gode priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Gode tilbud på revisoropgaver på tværs af Danmark:

Revisor-pris.dk er en god måde at finde frem til billige priser og tilbud på revisorer. Vi kommer i de fleste større byer i Danmark, og er ikke ræd for at prøve en ny!

I prisberegneren kan du udregne en overslagspris på diverse opgaver, hvor en revisor kan være behjælpelig. Du indtaster dine oplysninger og modtager pr. mail prisen på din opgaven. Priserne fra prisberegneren er en overslagspris, og vil give dig en idé om, hvad du i omegnen skal regne med, at det koster.

Revisor-pris.dk vil kontakte dig telefonisk og tilbyde at arrangere det første møde med en revisor for dig. Et møde med en revisor er den eneste måde, hvorpå du kan få en konkret pris og tilbud på revisoropgaver. En revisor er nødt til at danne sig et overblik over regnskabet, før denne kan komme med et billigt tilbud på opgaven.

Vi har formidlet møder i alle større byer

Vi samarbejder med revisionsfirmaer på tværs af landet, og har derfor mulighed for at arrangere møder med en revisor i de fleste landsdelene. Herning, Odense, Silkeborg, Næstved, Aarhus, Skanderborg, København og Randers er blandt nogle af de byer, som vi formidler til. Vores revisor-samarbejdspartnere er altid i stand til at komme med det godt tilbud til billige priser.

Prøv prisberegneren med det samme, og få et billigt tilbud på en revisor. Det er nemt og hurtigt!

revisor-pris.dk