Bogholder - priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

En bogholder er en person - eks. en revisor eller en regnskabsmedarbejder - der sørger for at bogføre bilag og afstemme det aktuelle regnskab. Bogføringen er, i modsætningen til et årsregnskab som kun udarbejdes en gang om året, et regnskab, der skal føres løbende. Alle danske erhvervsdrivende virksomheder og foreninger har pligt til at føre regnskab over alle udgifter og indtægter regelmæssigt, og dette kan en bogholder hjælpe med.

Øverst på siden finder du vores prisberegner. I den kan du indtaste dit firmas oplysninger og vil derefter pr. mail modtage et online pris tilbud på bogholder.

Efterfølgende vil dit firma blive ringet op af en medarbejder fra Revisor-pris.dk’s servicecenter. Vedkommende vil tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en revisor, der kan varetage dit firmas regnskab.

Bogholder til regnskab - få et gratis møde

Vi anbefaler du tager imod mødet, så du kan vurdere om dit regnskab trænger til en bogholder. Det er vigtigt for firmaets økonomi, at styringen er stram og håndteres af en professionel. Nærmest uanset om dit firma er en enkeltmandsvirksomhed. Bogholder er, med andre ord, en ganske langsigtet løsning for ethvert firma.

Pris på bogholder er nem at beregne her hos os. Den pris du modtager pr. mail er dog kun en overslagspris. Vi baserer vores beregninger på et landsgennemsnit for den indtastede opgave.

Derfor anbefales det, du siger ja til at mødes konkret med en revisor, når du har modtaget en bogholder pris. Det kommer ikke til at koste dit firma en krone! Til gengæld får I et helt konkret tilbud på, hvad det koster at få en bogholder til at føre regnskabet.

Priser for bogholder - start her

- Er altså ikke noget vi kan give et konkret svar på, uden at kende de specifikke betingelser for dit firma. Men vi kan sætte dig i kontakt med én, der kan. Det er fordelen ved at benytte vores service.

Du får et glimrende udgangspunkt for at vurdere om den konkrete pris er rimelig. Dét er eksistensgrundlaget for vores beregner.

revisor-pris.dk