Er du i tvivl om din virksomheds regnskabsklasse?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Regnskabsklasser, revisor og rådgivning:

Alt afhængig af din virksomheds størrelse, stiller staten nogle temmelig specifikke krav regnskabet skal overholde. Det er således afgørende, man har styr på det. Firmaer opdeles i et system kaldet regnskabsklasser.

Der findes fire forskellige regnskabsklasser A, B, C og D. Regnskabsklasse C er desuden underinddelt alt efter virksomhedens størrelse.

Regnskabsklasserne

Prisen på revisorassistance varierer efter regnskabsklassen. Det skyldes flere aspekter. Først og fremmest det faktum, at regnskabsklasser er defineret ved firmaets størrelse i omsætning, egenkapital og medarbejderantal. Det er derfor en væsentlig større revisionsopgave, at varetage regnskabet i en høj klasse.

Grundlæggende er det nemt at overskue de forskellige klasser:

Regnskabsklasse A

Dette er personligt ejede virksomheder eller virksomheder med begrænset ansvar (IVS). Kriterierne for at dit firma befinder sig i regnskabsklasse A, er at I skal have en nettoomsætning under 14 mio kr årligt og under 10 ansatte.

Regnskabsklasse B

Her finder man virksomheder med begrænset hæftelse. Anparts- og aktieselskaber, samt erhvervsdrivende fonde. Kriterierne er en nettoomsætning på under 52 mio årligt og under 50 ansatte.

Regnskabsklasse C

Kommer man op i regnskabsklasse C, har firmaet en betragtelig størrelse. I den første gruppe har man mellem 50-250 ansatte og en nettoomsætning på 72-286 mio. kr. I den anden gruppe har man over 250 ansatte og en omsætning på over 286 mio. kr.

Regnskabsklasse D

Regnskabsklasse D omfatter børsnoterede selskaber. Såfremt virksomheden er af den størrelse, så I skal imødekomme de skrappe krav i klasse D, er det ekstremt vigtigt, at jeres revisor er kompetent og professionel til fingerspidserne.

Vi formidler gerne kontakt til et revisorfirma for jer. Man kan med fordel ringe direkte på vores servicenummer - 70 22 80 14 - frem for at udfylde prisberegneren først.

revisor-pris.dk