Forbered dig inden mødet med revisoren

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Før mødet

Når du skal mødes med din revisor, er det en god idé at forberede sig og finde de rette oplysninger og bilag frem til mødet.

Det er ligeledes vigtig, at du gør dig klart, hvad det er, du vil have revisoren til at udføre, og om der er opgaver, du selv vil stå for.

Til mødet er det typisk en god idé at medbringe:

  • En kopi af sidste regnskab
  • Antal bilag - hvad forventer du, det årlige antal vil være
  • Engagementsoversigt fra banken
  • Sidst opdateret balance
  • Budgetter
  • Selskabsprotokol

Gør dig klart, hvad det er for behov du har for din virksomhed. Det er med til at bestemme hvilken type revisor du skal have fat i. Holder du selv styr på skatten? Hænger din personlige økonomi sammen med virksomhedens økonomi? Kan revisoren rådgive i en vækst-situation? Det er sådanne elementer, du skal sikre, at din revisor er i stand til at udføre.

Under mødet

Det er vigtigt at du har tillid til din revisor. Til det første møde er det derfor vigtigt, at du får et godt indtryk af revisoren. Har han styr på det, han taler om, og virker han interesseret i din virksomhed. Kender han til branchen, og kan han yde rådgivning og foreslå justeringer af din økonomi.

Et godt spørgsmål til en revisor ved første møde er: Kan du umiddelbart se nogle mulige besparelser eller effektiviseringer for min virksomhedsøkonomi?

Få også styr på det praktiske

Sørg for, at der bliver redegjort for, hvordan samarbejdet skal foregå.

Skal arbejde udføres hos revisionsfirmaet eller kommer revisoren ud til dig og udfører arbejdet? Skal revisoren rykke for eventuelle bilag eller sker der først noget, når du selv reagerer?

Spørg også ind til prisen. Hvad kommer det til at koste at få udført din opgave, og hvad koster en eventuel ekstraopgave?


Tilbage

revisor-pris.dk