Hjælp til bogføring - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Hvad ville det koste at få professionel hjælp til bogføringen i din virksomhed? Beregn en pris med vores online beregner og få svaret nu - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Bogføringen er en vigtig del af din virksomheds økonomi og regnskab. God bogføring kan både hjælpe, når årsregnskabet skal udarbejdes, når du vil have overblik over din økonomi, og hvis SKAT kommer på besøg.

Derfor er der også mange virksomhedsejere, der vælger at engagere en professionel og erfaren revisor til at sørge for, at Bogføringsloven overholdes, og bøgerne stemmer.

Du kan finde mere information om revisoropgaver her.

Sådan beregner du en pris på din bogføring

  1. Start med at vælge om ‘Bogholder (bogføring)’, og vælg så, om bogføringen skal udføres i dit firma eller hos revisoren.
  2. Indtast nu det omtrentlige antal bilag, der skal bogføres.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.
  4. Du modtager nu prisen på din bogføring pr. mail.

Prisberegneren er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende at anvende!

Få et gratis møde og et konkret tilbud på din bogføring

Vi ved, at mange af vores brugere har behov for et konkret tilbud på deres bogføring ud over den vejledende pris, som prisberegneren leverer.

Derfor tilbyder vi - som en gratis og uforpligtende service - at arrangere et personligt møde med en revisor fra dit lokalområde. Til mødet vil revisoren kunne sætte sig ind i dine behov og din virksomhed karakter og herefter udarbejde et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din bogføring.

Dette tilbud kan du efter mødet frit takke ja eller nej til.

Er du interesseret i et møde med en revisor, behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren - en af vores medarbejdere sørger for at kontakte dig snarest muligt herefter.

Læs mere om Revisor-pris.dk og vores gratis service her

revisor-pris.dk