Free cookie consent management tool by TermsFeed Bogføring, debitor, kreditor, bilag - hvad er det? | Revisor-pris.dk

Bogføring, debitor, kreditor, lønbilag og meget mere

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Hvis man ikke er så velbevandret inden for revision, kan de mange begreber i sig selv virke forvirrende. Derfor får du her en hurtig gennemgang af de forskellige udtryk, der knytter sig til en revisors arbejde.

De mange ord - hvoraf bogføring, debitor, kreditor, lønbilag, revisor og revision kun udgør en brøkdel - kan dårligt rummes i en artikel. Derfor nøjes vi med de mest gængse.

Du kan med fordel læse beskrivelserne igennem, så du bedre kan udfylde vores prisberegner korrekt. Via den modtager du en overslagspris pr. mail og et efterfølgende opkald. I løbet af opkaldet vil du blive tilbudt et gratis og uforpligtende møde med en konkret revisor.

Det koster ikke dit firma en krone at tage imod det møde. Hvem kan sige nej til det? I modtager en konkret pris fra revisoren, baseret på firmaets individuelle behov. Han kan også forklare betydningen af nedenstående ord i detaljer.

Hvad betyder: Bogføring, debitor, kreditor, lønbilag, revisor, osv?

Følgende gennemgang er kort, kontant og dækker kun de mest almindelige begreber. Hvis du stadig mangler svar på et spørgsmål, er du meget velkommen til enten at bruge prisberegneren (og afvente en opringning) eller at ringe direkte. Vores direkte nummer er: 77 41 00 01

  • Bogføring: Dækker simpelthen over den funktion at føre firmaets regnskab. Alle bilag indleveres til en revisor, så vedkommende kan udarbejde regnskabet. En revisor håndterer bogføring på kompetent og professionel vis.
  • Debitor: Optræder forhåbentlig ofte i dit regnskab. Det er en person (eller en virksomhed), der skylder et beløb til dit firma.
  • Kreditor: Når dit firma skylder penge til en person eller en virksomhed, noteres denne som en kreditor i regnskabet.
  • Lønbilag: Er dokumentation til dit regnskab. Enten for din løn, eller for løn dit firma har udbetalt til andre.
  • Revisor: En revisor er uddannet til at varetage regnskaber for virksomheder. Revisor-pris.dk samarbejder med registrerede revisorer, statsautoriserede revisorer og med bogholdere, som udelukkende udfører bogføring.
  • Årsregnskab: Ethvert firma over en hvis størrelse, skal indberette et årsregnskab til SKAT. Er firmaet et ApS eller A/S skal årsregnskabet revideres af en autoriseret eller registreret revisor.

Da vi er en formidlingsvirksomhed, lægger vi vægt på et særdeles højt serviceniveau. Du må derfor endelig ringe ind, eller skrive, hvis du stadig er i tvivl om betydningen af ordene. Nu skulle bogføring, debitor, kreditor, lønbilag, revisor og årsregnskab i det mindste være på plads.

God fornøjelse med at udforske resten af siden!

revisor-pris.dk