Hvad er en årsrapport?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Hvor et regnskab typisk hovedsageligt består af tal, er en årsrapport en form for beretning om din virksomheds udvikling og status året igennem.

I årsrapporten redegøres der altså for virksomhedens aktiviteter i løbet af året, der er gået. Meningen med årsrapporten er at give aktionærer og andre interesserede parter et indblik i, hvad der er sket i virksomheden uden selv at skulle fortolke tallene.

Hvem skal udarbejde en årsrapport?

Enkeltmandsvirksomheder, hvor ejeren også driver virksomheden, behøver ikke lave årsrapport - de kan nøjes med et skattemæssigt regnskab.

Selskaber skal udarbejde årsrapporter og skattemæssigt regnskab. Hvis din virksomhed har “A/S”, “Aps”, “S.M.B.A” eller “A.M.B.A” efter navnet, så skal du altså udarbejde en årsrapport.

De fleste vælger at få en revisor til at udarbejde årsrapporten - så er alting helt sikkert og korrekt. Hvis en revisor ikke udarbejder selve rapporten, så skal den i mange tilfælde alligevel revideres af en registreret eller statsautoriseret revisor.

Du kan finde en oversigt over, hvornår man kan fravælge revision på regnskab og årsregnskab her.

Beregn en pris på et årsregnskab på Revisor-pris.dk

Vil du gerne vide, hvad det koster at få udarbejdet et årsregnskab/en årsrapport af en revisor, så kan du få svar på ganske få minutter.

Med beregner øverst på siden kan du nemlig få en vejledende pris på dit årsregnskab pr. mail. Det eneste du behøver gøre er at indtaste din opgave sammen med din mailadresse - så sender beregneren din pris med det samme.

Prisberegneren er helt gratis og uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har behov for.

Du kan finde en vejledning til prisberegneren her

revisor-pris.dk