Free cookie consent management tool by TermsFeed Hvad kan en revisor gøre for en iværksætter? | Revisor-pris.dk

Hvad kan en revisor hjælpe en iværksætter med?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

I langt de fleste tilfælde er en iværksætter en person med en god (måske fremragende) ide og lysten, viljen og evnerne til at føre den ud i livet.

Det er dog de færreste tilfælde, hvor iværksætteren er ekspert i skattelovgivningen, bogføringsloven, ansættelseskontrakter mv. Derfor kan en revisor være til stor hjælp under opstartsfasen af din virksomhed.

Valg af virksomhedsform og selskabsstiftelse

Er du selv ejer af virksomheden uden medejere, kapitalinvestorer eller lignende, så er en enkeltmandsvirksomhed måske din virksomhedsform. Fordelene er at du har frihed og at oprettelsen og driften er enklere. Ulemperne er dog, at du personligt hæfter for din virksomheds økonomi, og at hele din formue beskattes, hvis du beslutter dig for at lukke virksomheden.

Derfor kan det i nogle tilfælde være en god idé at oprette en kapitalvirksomhed - især hvis du forventer at vækste meget i løbet af de første år.

En revisor kan både hjælpe dig med at finde frem til den virksomhedsform, der passer bedst til dine behov, og hjælpe dig med at oprette/stifte den - med andre ord alt det tekniske!

Udarbejdelsen af budgetter

Denne opgave handler i høj grad om økonomi og kræver økonomisk forståelse! Hvor meget har du råd til at betale ansatte? Hvor meget kan du betale for erhvervslejemålet? Er der råd til personalegoder, nye computere og lignende?

En revisor hjælper dig både med at få alle de fremtidige udgifter ind under budgettet (selv dem du ikke anede noget om) og at få opstillet et fornuftigt og holdbart budget til din virksomhed.

Udarbejdelsen af standardkontrakter

Hvis man skal indgå samarbejde med faste leverandører, ansætte personale og lignende, så skal der kontrakter til, og standardvilkårene i disse kan en revisor hjælpe dig med at tildanne.

Regnskab og bogføring

Alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark har pligt til at bogføre virksomhedens udgifter og indtægter og til at udarbejde et årsregnskab. Disse skal udføres efter gældende lovgivning (Bogføringsloven og Årsregnskabsloven), og de skal give et retvisende billede af din virksomheds økonomi, af din omsætning og dit overskud.

Revisoren sikrer, at alt bogføres korrekt, og at bogføringen og årsregnskabet udføres efter alle gældende skikke og regler.

Beregn en pris og få et gratis møde med en revisor

Er du eller overvejer du at blive iværksætter, så kan du finde hjælp på Revisor-pris.dk.

Med vores online prisberegner kan du beregne priser på en iværksætterpakke og/eller på årsregnskab, bogføring og selskabsstiftelse (prisen for sidstnævnte er inkluderet i iværksætterpakken).

Prisberegneren er hurtig og nemt at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har behov for.

Derudover tilbyder vi - som en gratis og uforpligtende service til dig - at arrangere et personligt møde med en revisor fra dit lokalområde, som kan give et konkret tilbud på dine revisoropgaver. På den måde kan du få fuldstændigt klarhed over priserne og dine muligheder.

Vi samarbejder med registrerede og statsautoriserede revisorer i hele landet og sætter dig kun i kontakt med kvalificerede fagpersoner.

Du kan læse mere om vores gratis service og dit møde her

revisor-pris.dk