Om Revisor-pris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Revisor-pris.dk er en online portal, hvor du kan finde oplysninger om revision, årsregnskaber og andre revisoropgaver.

På Revisor-pris.dk kan du beregne priser på dine revisoropgaver ved at indtaste din opgave i beregneren sammen med din mailadresse. Så får du din revisorpris med det samme - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Som en ekstra service til dig, kan du desuden få et gratis møde med en revisor med vores gratis og uforpligtende formidlingsservice.

Sådan fungerer vores gratis service

  1. Du indtaster din opgave sammen med dine kontaktoplysninger i beregneren.
  2. Vores beregner sender dig straks en mail med din vejledende pris på revision, årsregnskab mv.
  3. En af vores medarbejdere kontakter dig snarest muligt ang. et gratis møde med en revisor - du bestemmer selv tidspunktet.
  4. Du afholder et møde med revisoren, enten hos revisoren eller i din virksomhed.
  5. Revisoren udarbejder et godt tilbud på din revisoropgave - dette kan du nu takke ja eller nej til.

Vær opmærksom på…

Vær opmærksom på, at prisen du beregner er vejledende - det er altså ikke et tilbud, men en informeret vurdering af prisniveauet du modtager pr. mail.

Det er også godt at vide, at visse revisorer kommer ud til dig, når mødet afholdes, hvor andre foretrækker, at du kommer til dem. Spørg gerne vores kundeservicemedarbejder, når du bliver ringet op.

Det er desuden vigtigt, at du ved, at vores gratis service kan benyttes af foreninger og virksomheder - desværre ikke af privatpersoner. Er du privat forbruger, kan du naturligvis stadig benytte prisberegneren, vi har bare ikke mulighed for at formidle et møde med en revisor.

Revisor-pris.dk er en del af Prisberegning.dk

Revisor-pris.dk er ejet og drevet af Prisberegning.dk A/S, som ejer en række fagspecifikke hjemmesider. Alle disse hjemmesider er samlet under modersiden Prisberegning.dk, hvor du kan finde alle vores online prisberegnere.

Har du en arkitektopgave? Eller skal taget skiftes? Dette kan du også finde hjælp til på Prisberegning.dk. Her kan du desuden også beskrive de opgaver, som ikke passer ind i prisberegneren på Revisor-pris.dk i vores beskrivelsesformular.

Besøg Prisberegning.dk - Klik her

revisor-pris.dk