Opgavebeskrivelser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Der er fire hovedkategorier inden for revisoropgaver for virksomheder: Årsregnskab (for eksisterende virksomheder), Bogføring, Selskabsstiftelse og en Iværksætterpakke.

Her kan du finde korte beskrivelser af opgaverne:

Årsregnskab - for eksisterende virksomheder:

Du har som virksomhedsejer pligt til at bogføre indtægter og udgifter samt til at udarbejde et regnskab og opbevare det i fem år.

Der er forskel på, hvad en enkeltmandsvirksomhed og et selskab (A/S, ApS, S.M.B.A) skal indberette til skat.

En enkeltmandsvirksomhed (personligt ejede virksomheder) har kun pligt til at udarbejde et skattemæssigt regnskab. SKAT skal kunne se, hvordan overskuddet i dit firma er beregnet, og om du har indbetalt nok i skat.

Selskaber skal udover det skattemæssige regnskab også aflægge en årsrapport.

Bogføring - bogføring af debitor-, kreditor-, lønbilag:

En bogføring udføres i praksis enten som “ud af huset”, hvor revisoren kommer ud til din virksomhed og laver regnskabet, eller ”i huset”, hvor regnskabet udføres hos revisoren, og bilagene sendes ind til denne.

Begge løsninger er lige gode. Valget afhænger af dine præferencer og firmatype.

Bogføring kan udføres af personer, der ikke er revisorer - det er bare ikke alle, der har tiden, evnerne eller ekspertisen til at gøre det selv. Er man ikke habil inden for regnskab, så er det den bedste løsning at få en revisor til at stå for bogføringen. Så er man sikker på, at alt er dokumenteret korrekt, og at man ikke får problemer med SKAT.

Selskabsstiftelse:

Prisberegneren tilbyder beregninger på stiftelse af fire typer af selskaber: Enkeltmandsvirksomhed, ApS, A/S og S.M.B.A. Fordele og ulemper varierer ved hver form.

En revisors opgave i forbindelse med selskabsstiftelse vil være at rådgive dig om den bedste løsning. Det er nemlig vigtigt at selskabstypen er optimal i forhold til din forretningsplan. Læs mere om de forskellige selskabstyper her.

Iværksætterpakke:

En iværksætterpakke kan inkludere både selskabsstiftelse, udfærdigelsen af standardvilkår i kontrakter og udarbejdelse af budgetter.

Iværksætterpakken er særligt egnet til dig, der har en god idé, som du gerne vil have ført ud i livet, og som gerne vil alliere dig med en økonomisk ekspert, som kan hjælpe dig med at få det meste ud af den.

Økonomisk rådgivning:

En revisor kan være en værdifuld rådgiver i en lang række situationer, hvor dit firmas økonomi eller struktur ændrer sig, eks. hvis du har gæld, hvis en anden skal overtage virksomheden, hvis du gerne vil have hjælp med udlejningsvirksomhed eller lignende.

Få et personligt møde med en revisor - helt gratis!

Ved hjælp af prisberegneren kan du få et prisoverslag på din revisoropgave, men vil du også gerne have et konkret tilbud fra en revisor, vil vi også meget gerne hjælpe dig med dette.

Efter din prisberegning vil en af vores kundeservicemedarbejdere derfor kontakte dig snarest muligt. Gennem vores gratis service kan vi nemlig tilbyde at formidle kontakt til en revisor fra dit eget lokalområde - helt gratis og uforpligtende!

Vil du vide mere om vores gratis service til dig? Klik her

revisor-pris.dk