Priser og tilbud - registreret revisor

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Book et møde med en registreret revisor:

Via prisberegneren kan du udregne en overslagspris på en registreret revisor. Du indtaster dine oplysninger i beregneren og modtager kort efter en mail med et vejledende tilbud, med vejledende priser, på at få udført din opgave af en registreret revisor.

I forbindelse med det tilbud du modtager, vil Revisor-pris.dk ringe dig op og tilbyde at arrangere et møde med en registreret revisor. På den måde vil du ende med et konkret tilbud fra en registreret revisor. Vi anbefaler at man tager imod mødet. Det er gratis og uforpligtende at få et møde med en af vores registrerede revisor-samarbejdspartnere.

Møder med revisorer på tværs af Danmark

Revisor-pris.dk arrangerer møder i størstedelen af landet. Vi forsøger at dække alle områder og har blandt andet arrangeret møder i følgende byer: København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Hvis du står og mangler en registreret revisor, der kan tage sig af din virksomheds regnskab, er Revsior-pris.dk et godt sted at starte. Prisberegneren giver dig overblik over priser, og du kan beregne tilbud på forskellige typer af opgaver, hvor der er behov for en registreret revisor.

revisor-pris.dk