Priser og tilbud - statsautoriseret revisor

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Hvad koster det at få en statsautoriseret revisor til at stå for bogføringen eller årsregnskabet? Beregn en vejledende pris på regnskab, revision, rådgivning mm. her. Prisberegneren er hurtig, nem og helt gratis at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har lyst til.

Få et godt tilbud fra en statsautoriseret revisor

Har du eller skal du stifte et A/S eller ApS, skal du have fat i en statsautoriseret revisor til at udføre regnskabet for din virksomhed.

Vi arrangerer møder med statsautoriseret revisorere i de fleste områder i Danmark og har erfaring med at arrangere møder i en stor række af de større danske byer - København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Undersøg tilbud og priser for en statsautoriseret revisor

Revsior-pris.dk har gjort det let for dig at finde frem til priser på en revisor. Du indtaster din opgave i prisberegneren og får et vejledende tilbud på pr. mail, så du kan danne dig et overblik over priser på en statsautoriseret revisor. I prisberegneren kan du udregne priser og modtage tilbud på forskellige opgaver, som en statsautoriseret revisor kan udføre for dig og din virksomhed.

I forbindelse med mailen med de vejledende priser vil Revisor-pris.dk tilbyde at finde frem til en statsautoriseret revisor for dig og arrangere det første møde mellem dig og revisoren. Til mødet vil den statsautoriseret revisor kunne lave en vurdering af opgaven. Efterfølgende vil du modtage et tilbud, med konkrete priser, på en statsautoriseret revisor.

revisor-pris.dk