Free cookie consent management tool by TermsFeed Tilbud på revision | Beregn en vejl. pris på din revisoropgave nu

Priser og tilbud for revision fra en revisor

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Få et stærkt tilbud på revision i hele landet:

Ligemeget hvor du befinder dig i Danmark, kan Revisor-pris.dk hjælpe dig med at finde frem til en dygtig revisor, der kan tage sig af din virksomheds regnskab. Prisberegneren, her på siden, gør det nemt at tjekke priser for revision fra en revisor, og vores landsdækkende service gør os i stand til at arrangere møder for dig med en revisor fra, eller tæt på, dit lokalområde. På den måde vil du modtage et tilbud på revision, der tager udgangspunkt i det lokale prisniveau.

Vi arrangerer møder i de fleste større byer i landet og i deres nærområder - København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup -, og er altid frisk på at prøve en ny.

Sådan får du et møde og tilbud fra en revisor

Du starter med at beregne en pris på revision af regnskabet i din virksomhed i prisberegneren øverst på siden her. Udfyld de enkelte felter, tryk beregn og du vil kort efter modtage en mail med en overslagspris på din opgave. Denne pris er vejledende og beregnet efter højeste fællesnævner. Det betyder, at et konkret tilbud fra en revisor typisk vil være billigere. Af den årsag anbefaler vi, at du tager imod tilbuddet om et gratis og uforpligtende møde med en af vores revisor-samarbejdspartnere.

Revsior-pris.dk vil herefter ringe dig op, og du vil blive tilbudt, at vi arrangerer det første møde med en revisor for dig - ganske gratis.

Vi har gjort det nemt at indhente et tilbud

Du slipper for selv at finde frem til en revisor. Du får en idé om prisniveauet for din opgave, og du får et konkret tilbud for revision fra en revisor. Tjek priser og tilbud for revision fra en revisor med det samme.

revisor-pris.dk