advokatalarmarkitektelgaragegartnergulvisoleringkloakkoekkenmalermurerplastikprisberegningrevisoradvokattagterrassetilbygningtypehusvinduevvs


Udregn billige priser for årsregnskab (A/S, ApS):

Revisor-pris.dk gør det let at udregne billige priser for udførelse af årsregnskab for A/S og ApS. Et A/S og ApS falder ind under regnskabsklasse B, C eller D, hvilket vil sige at der skal en revisor til at ordne årsregnskabet. Ydermere skal årsregnskabet afleveres sammen med en årsrapport til Erhvervsstyrelsen.

Revisor-pris.dk er en nem måde at blive sat i kontakt med en revisor

Via prisberegneren, her på siden, kan du beregne en overslagspris på at få en revisor til at ordne dit årsregnskab for enten dit A/S eller ApS. Overslagsprisen udregnes efter højeste fællesnævner.

Derfor tilbyder Revisor-pris.dk efterfølgende at arrangere et møde med en revisor, der kan komme med billige priser på årsregnskab for A/S og ApS. Efter mødet vil revisoren kunne komme med priser på billigt årsregnskab for A/S og ApS. At revisoren får mulighed for at danne sig overblik over bilag og bogføring, er den eneste måde, hvorpå du kan få et konkret og billigt tilbud på udarbejdelse af årsregnskab.