Regnskabshjælp - Beregn priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Regnskabet er en vigtig del af enhver form for virksomhed. Hvis bøgerne ikke stemmer, så tager man beslutninger i blinde, og man risikerer desuden store bøder, hvis SKAT kommer på uanmeldt besøg.

Derfor vælger mange virksomheder også at få hjælp til deres regnskaber fra en kvalificeret og kompetent revisor. En revisor kan både hjælpe med bogføringen af bilag på månedsbasis og med årsregnskabet.

Det er hurtigt, nemt og helt uforpligtende at beregne en pris på regnskabshjælp:

  1. Indtast din opgave i beregneren.
  2. Klik på 'Beregn prisen' og indtast din mailadresse.
  3. Du modtager din vejledende pris på regnskabshjælp pr. mail.

Du kan finde en grundigere vejledning til din prisberegning her

Hjælp til bogføring eller årsregnskab

Bogføringen er det regnskab, der registrerer de "daglige" økonomiske bevægelser i din virksomhed - eksempelvis kreditorbilag, debitorbilag og lønudbetalingsbilag. Bogføringen skal udføres korrekt og leve op til kravene i Bogføringsloven. Hvis man ikke bogfører korrekt, kan man risikere bødestraf, når SKAT kommer for at kontrollere forholdene i virksomheden.

Årsregnskabet er ligesom bogføringen obligatorisk for alle virksomheder med en omsætning i Danmark. Årsregnskabet viser årets gang i virksomheden i tal - er man et selskab (A/S, ApS osv.), så skal årsregnskabet også indeholde en årsrapport, der redegør (i ord) for årets begivenheder i virksomheden.

Indhent et tilbud på hjælp til regnskab

Leder du efter en god revisor til din virksomheds regnskab, så kan du finde hjælp her.

Ud over en vejledende prisberegning tilbyder vi nemlig - som en gratis og uforpligtende service - at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på din regnskabshjælp.

Efter din prisberegning vil en af vores kundeservicemedarbejdere derfor kontakte dig snarest muligt og tilbyde dig at arrangere et personligt møde med en revisor.

Vi samarbejder med registrerede og statsautoriserede revisorer i hele landet, og kan derfor altid sætte dig i kontakt med en revisor fra dit eget lokalområde.

Du kan læse mere om vores gratis service og dit møde her

revisor-pris.dk