Revision af regnskab for virksomheder

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Revision:
Mange af vores besøgende her på siden kommer fordi, de har været utilfredse med hvordan firmaets revisor varetog revision af regnskab. Virksomheder er yderst sårbare overfor uregelmæssigheder. Når man engagerer en revisor, er det jo for at sikre sig mod fejl og mangler.

Revision af regnskab for virksomheder er derfor det, vi beskæftiger os mest med at formidle. Uanset din virksomheds størrelse kan vi formidle kontakt til et relevant revisorfirma.

De resterende besøgende er som regel mindre virksomheder, der for første gang har brug for revision. Det kan skyldes forskellige årsager. Måske er firmaet vokset? Måske optager regnskabet efterhånden for meget af din tid? Måske har du indset, regnskabet roder mere end hvad godt er?

Revision af regnskab, virksomheder

Det er langt nemmere at tage en hurtig beslutning om at få revision, når man hører hvor meget firmaet kan tjene ved det.

De fleste firmaer - selv små enkeltmandsvirksomheder - kan ofte spare en anselig sum via revision af regnskab. Et beløb man ellers betragtede som umulig at slippe for, at skulle betale til SKAT. Succesfuld revision kræver dog en fagperson, der har styr på regler, regulativer og dét, der står med småt.

Mange vælger at spare revision væk. Det er ikke tilrådeligt: Ligesom man i princippet kan spare udgiften til en murer (når man skal have opmuret ny skorsten), eller en elektriker (når man skal have installeret den ny vaskemaskine), er det en dårlig idé.

På kort sigt sparer man ganske vist udgiften til revision. Dette kan umiddelbart virke super smart. Men hvad med den lange bane? Dér er resultatet mere tvivlsomt. Især såfremt revisoren kan pege på flere mulige besparelser, end man selv ville kunne få øje på.

Find en revisor til revision af regnskab for virksomheder. Det er ubetinget den mest fornuftige og langsigtede løsning.

Revision af regnskab - firmatyper

Hvilken form for autorisation - eller erfaringsbase - man ønsker hos sin revisor, afhænger af virksomhedens regnskabsklasse.

Når dit firma modtager et opkald fra en af vores servicemedarbejdere, vil vedkommende hjælpe dig til at finde frem til den rigtige type, såfremt du ikke allerede kender den. Du sikres dermed dit firma får kontakt til en kompetent revisor.

revisor-pris.dk