Revision - Beregn en pris og find en revisor

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Hvad koster revision? Beregn en pris med vores online beregner, og få en pris på dit regnskab, din bogføring eller en anden revisoropgave nu!

Prisberegneren på Revisor-pris.dk er hurtig, nem og helt uforpligtende at anvende. Med prisberegneren har du mulighed for at få indblik i prisen på din revisoropgave med det samme. Sådan gør du:

Du indtaster din opgave og din mailadresse, og beregneren sender dig din vejledende pris på revision med det samme - så enkelt er det.

Hvad skal du indtaste i beregneren? Find en vejledning her

Få et møde om din revision - landsdækkende service

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at hjælpe dig med at finde en revisor fra dit lokalområde, som kan give et godt tilbud på din revision.

Vi samarbejder med revisorer i hele landet, som har tiden til- og muligheden for at mødes med dig, gennemgå dine ønsker og behov og sammensætte et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din revision.

Vores service er landsdækkende - det betyder, at vi formidler gratis møder med registrerede og statsautoriserede revisorer i Storkøbenhavn, på Sjælland, Fyn i hele Jylland og de fleste af øerne.

Sådan får du dit gratis møde

  1. Indtast din revisionsopgave sammen med dine kontaktoplysninger i beregneren.
  2. Vores kundeservicemedarbejdere ringer dig op og spørger ind til opgaven.
  3. Når det er relevant, booker medarbejderen et møde med en lokal revisor - du bestemmer tidspunktet.

Dit møde koster ikke noget, og kontakten med revisoren er helt uforpligtende - det betyder, at du frit kan sige ‘nej tak’, hvis revisorens tilbud ikke lever op til dine forventninger.

Du kan finde beskrivelser af revisoropgaverne i beregneren her

revisor-pris.dk