Revisorhjælp - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Har du brug for hjælp fra en revisor til din virksomheds regnskaber? Eller måske til opstarten af en ny virksomhed?

Med prisberegneren på Revisor-pris.dk kan du beregne priser på revisorhjælp til de mest søgte opgavetyper inden for regnskab og revision.

Det er nemt at beregne en pris på revisorhjælp: Vælg din opgave i beregneren, indtast de relevante detaljer og din mailadresse - så sender beregneren dig din vejledende pris med det samme!

Læs mere om vores gratis og uforpligtende prisberegner her

Disse revisoropgaver kan du beregne priser på

  • Årsregnskab og årsrapporter: Alle virksomheder i Danmarks skal udarbejde et årsregnskab, bl.a. af skattemæssige årsager. Selskaber (A/S, ApS osv.) skal desuden udarbejde en årsrapport, der beretter om årets gang i virksomheden. Revisoren sørger for, at årsregnskabet er retvisende og udformet efter kravene i Årsregnskabsloven.
  • Bogføring: Bogføringen er det regnskab, der udføres løbende. Alle økonomiske transaktioner skal registreres efter Bogføringslovens krav og regler, og det er blandt andet dette revisoren hjælper dig med.
  • Selskabsstiftelse: Hjælp til at vælge den virksomhedsform, der passer bedst til dine behov eller skift fra en virksomhedsform til en anden - herunder også oprettelsen og registreringen hos de relevante myndigheder.
  • Iværksætterhjælp: Iværksætterpakken inkluderer hjælp til opstarten af en virksomhed. Prisen inkluderer altså prisen på hjælp til valg af virksomhedsform og selve stiftelsen, udarbejdelsen af standardvilkår i kontrakter, og udarbejdelsen af budgetter.
  • Rådgivning: En revisor kan hjælpe med rådgivning inden for mange forskellige områder, heriblandt ejerskifte i en virksomhed, gæld, udlejning mv.

Book et gratis møde og få et tilbud på din revisorhjælp

Leder du efter en god revisor, som kan hjælpe dig med din virksomheds økonomi, så vil vi også gerne hjælpe dig med dette.

Med vores gratis formidlingsservice kan du nemlig få et uforpligtende møde med en kompetent og erfaren revisor fra dit eget lokalområde. Til mødet kan du både få indblik i forskellige løsninger mht. revisorhjælp og få en endelig pris/et tilbud på den revisorhjælp, der er mest relevant for dig.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din opgave - så kontakter en af vores kundeservicemedarbejdere dig snarest muligt ang. dit møde.

Vil du vide mere om dit møde? Find mere info her

revisor-pris.dk