Free cookie consent management tool by TermsFeed Rådgivning fra revisor - Priser | Beregn din pris på 2 min.

Rådgivning fra revisor - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

En revisor kan rådgive virksomheder om budgetter, selskabsstiftelse, regnskaber og andre økonomiske emner. Revisorrådgivning er særligt relevant, hvis du er ved at starte en virksomhed op, eller hvis du ønsker at udvide din virksomhed.

Vil du gerne vide, hvad en revisor koster? Prøv vores online prisberegner og få din revisor-pris med det samme. Prisberegneren er hurtig, nem og helt uforpligtende at anvende.

Hvordan beregner du en pris? Find en vejledning til din prisberegner her

Beregn en pris på en iværksætterpakke

Overvejer du at starte ny virksomhed, så kan er iværksætterpakke være særligt relevant for dig.

Med i en iværksætterpakke finder man bl.a. rådgivning fra revisoren ang. den bedste virksomhedsform, rådgivning ang. økonomiske forhold, udarbejdelse af budgetter, hjælp til at registrere virksomheden hos de relevante myndigheder, udarbejdelsen af kontrakter mv.

Vil du gerne vide, hvad en iværksætterpakke koster, så beregn en pris med prisberegneren øverst på siden - så får du din vejledende revisor-pris pr. mail med det samme!

Du kan læse mere om, hvad en revisor kan hjælpe en iværksætter med her.

Book et gratis møde med en revisor

Leder du efter en god revisor til din virksomheds økonomistyring? Eller måske en revisor, der kan rådgive dig i forbindelse med opstarten eller udvidelsen af virksomheden? Så kan du med fordel benytte vores gratis service:

Vi tilbyder som en service til vores brugere at arrangere et personligt møde med en revisor fra dit lokalområde - helt gratis og uforpligtende!

Til mødet kan du beskrive dine behov og ønsker, og herefter sammensætter revisoren et godt tilbud på din revisoropgave, som du kan overveje i ro og mag.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysning i beregneren øverst på siden - vores kundeservicemedarbejder kontakter dig snarest muligt herefter.

Vil du vide mere om Revisor-pris.dk og vores service? Find info her

revisor-pris.dk