Enkeltmandsvirksomhed - regnskab

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Hvis du har et lille firma uden ansatte, kan du ifølge lovgivningen selv varetage dit regnskab.

Det er dog for de fleste en god idé at hyre en revisor til regnskab i enkeltmandsvirksomhed. Primært fordi du i så fald kan koncentrere dig om dit arbejde, frem for at spilde tiden på bogføring af hver en lille post.

Skal du oven i købet selv orientere dig i reglerne, for hvordan man bogfører korrekt, bliver regnskabsføringen hurtigt alt for tidskrævende. Dér kræver din enkeltmandsvirksomhed revisor-hjælp. Så får du frigjort dig selv til relevant arbejde og endda til mere fritid!

Revisor, regnskab, enkeltmandsvirksomhed

Du sparer altså meget tid, der kan bruges mere konstruktivt, ved at engagere en revisor. Vi beregner en online pris på revisor til enkeltmandsvirksomhed, der er et generelt overslag.

Apropos kortere og mere fokuseret arbejdstid: Såfremt du søger en revisor til regnskab i enkeltmandsvirksomhed, ønsker du formentlig at fokusere på dine konkrete arbejdsopgaver. Såfremt du er håndværker, kan vi hjælpe dig til at få frigjort endnu mere tid i hverdagen!

Regnskab: Find den rette revisor til din enkeltmandsvirksomhed

Markedet for revision er speget og mange vælger i krisetider at udføre arbejdet selv. Det er selvfølgelig også en mulighed, men ikke altid den du tjener bedst på!

Enkeltmandsvirksomheder kan drage fordel af en kompetent revisor. Primært af skattetekniske årsager. Men også fordi når et godt budget bliver lagt, slipper du for ubehagelige overraskelser.

Udfyld beregneren øverst på siden. Du vil efterfølgende blive kontaktet telefonisk af en servicemedarbejder. Dér vil du blive tilbudt et gratis og uforpligtende møde med en revisor. Tager du imod dette tilbud (hvem vil ikke sige ja til et gratis møde?), vil denne vurdere din sag og komme med et konkret bud på opgaven.

Gennem Revisor-pris.dk er du sikret kontakt til en kompetent revisor, der har erfaring med regnskab til enkeltmandsvirksomhed.

revisor-pris.dk