Revisor til årsregnskab

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Alt afhængig af dit firmas størrelse, omsætning og dertilhørende succes, er det enten en god idé - eller ligefrem et lovkrav - at anvende en revisor til årsregnskab. Det kan være svært at finde frem til en dygtig revisor, blandt de mange der gerne byder på opgaven.

Revisor-pris.dk har gjort det hårde arbejde for dit firma. Vi har flere års erfaring - og efterhånden en stor kundeportefølje - så du derigennem sikres. Uanset din virksomheds størrelse og selskabstype, har vi samarbejde med en kompetent revisor, der kan varetage årsregnskab for dit firma.

Såfremt du repræsenterer et anpartsselskab eller et aktieselskab, er du sikkert klar over at revision til årsregnskabet er lovpligtigt. I så tilfælde er du formentlig hér på siden, fordi dit firma har haft en revisor før, men været utilfreds med samarbejdet. Revisor-pris.dk har ekspertisen til at sætte dig i kontakt med én, der er bedre!

Udfyld prisberegneren og afvent en opringning fra en af vore servicemedarbejdere. Denne samtale vil sætte os i stand til at formidle et møde med en revisor, der imødekommer din virksomheds specifikke behov.

Statsautoriseret revisor til årsregnskab

Visse firmatyper skal anvende en statsautoriseret revisor til at varetage årsregnskabet. Hos Revisor-pris.dk er vores samarbejdspartnere altid velkvalificerede, hvilket betyder en stor del af revisorerne ér statsautoriserede. Du nævner bare dette behov under din telefonsamtale med vores servicemedarbejder. Så sørger vi for at sætte dig i stævne med en sådan, så du kan få et gratis og uforpligtende møde med statsautoriseret revisor firma.

Såfremt du har en enkeltmandsvirksomhed, eller din selskabstype er et S.M.B.A., er der ingen lovkrav om, at dit firma anvender en revisor til at føre regnskab. Man kan sagtens gøre det selv, selvom det selvfølgelig kan synes risikabelt. Vi anbefaler man bruger en professionel til at udføre arbejdet. Så er man sikret mod ”uheld”:

Hvad koster en revisor til årsregnskab?

For mindre virksomheder er det primære argument, for at engagere en revisor, rent skatteteknisk. Revisoren specialiserer sig netop i skattelovgivning, så den rådgivning man modtager kan sagtens være langt flere penge værd, end det beløb man betaler revisoren i løn. Selv for små firmaer.

Hos Revisor-pris.dk anbefaler vi du prøver vores prisberegner og tager imod tilbuddet om et uforpligtende møde med en kompetent revisor. Så vil du selv få en idé om, hvor meget dit firma kan spare i skat og moms.

revisor-pris.dk