Revisor til årsregnskab - Pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad udarbejdelsen af din virksomheds årsregnskab koster? Prøv vores online prisberegner og få din pris med det samme!

Med prisberegneren kan du hurtigt og nemt beregne prisen på revisorhjælp til årsregnskabet. Årsregnskabet er obligatorisk for alle virksomheder i Danmark og skal være udformet efter bestemmelserne i årsregnskabsloven.

Der er mange bestemmelser i årsregnskabsloven, der skal overholdes. Derfor vælger langt de fleste virksomheder - store som små - også at få hjælp fra en revisor til årsregnskabet. Så stemmer tallene, beretningerne og alt det med småt.

Hvordan beregner du en pris på dit årsregnskab? Find en vejledning her

Indhent et tilbud på dit årsregnskab

Med prisberegneren kan du beregne en vejledende pris på årsregnskabet - altså en informeret vurdering af prisniveauet for din revisoropgave.

Vil du også gerne indhente et konkret tilbud på dit årsregnskab, så vil vi også gerne hjælpe dig med dette.

Vi tilbyder - som en gratis og uforpligtende service - at arrangere et personligt møde med en revisor, enten hos dig eller hos revisoren.

Til mødet vil du kunne beskrive din virksomheds behov, fremvise eksempler på bilag mv. og få svar på dine spørgsmål. Efter mødet vil revisoren sammensætte et godt tilbud på dit årsregnskab, som du frit kan takke ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis service og dit møde her - Om Revisor-pris.dk

revisor-pris.dk