Revisor til A/S eller revisor til ApS?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Det er vigtigt for dit firma - især når det endelig har opnået status af anpartsselskab - at der er styr på revision af årsregnskabet. Der er også en række formelle krav, man skal imødekomme. De krav kan man lige så godt komme i møde på forhånd, når man søger en revisor til regnskab for ApS.

Først og fremmest er det vigtigt, at revisoren er godkendt. Betegnelsen dækker både over registrerede revisorer og statsautoriserede revisorer. Selvom det ikke er et lovkrav for firmaets aktuelle størrelse, er det alligevel værd at overveje. Enhver firmaejer, direktion og bestyrelse håber jo på vækst.

Med en godkendt revisor er firmaet langtidssikret, så vedkommende også kan varetage rollen når I vokser Jer selv over hovedet. Pris på revisor til regnskab for ApS er ikke svær, at finde via vores service.

Indtast blot dit firmas oplysninger i vores prisberegner og forvent et opkald.

Revisor, regnskab, A/S

Såfremt virksomheden er et aktieselskab er der ingen vej uden om. Lovgivningen lader ingen tvivl tilbage om, at SKAT kræver revision af regnskabet fra en godkendt revisor.

pris på revisor til regnskab for A/S lynhurtigt. Det kræver ingen betalinger fra dit firma. Selvom virksomheden endda modtager et besøg fra en godkendt revisor, der kommer med en vurdering af Jeres aktuelle opgave.

Dét er da udtryk for en fornuftig økonomi!

Vi beregner gerne et tilbud på revisor regnskab a/s, men må understrege den pris, du modtager pr. mail, er vejledende. Alligevel kommer den til at ligge tæt op ad den rigtige - endelige - pris, simpelthen fordi den er baseret på højeste fællesnævner for opgavetypen.

En revisor til regnskab for A/S eller ApS er ikke bare det mest fornuftige valg. Det er et lovkrav. Med Revisor-pris.dk’s service er du sikret din kommende revisor kan løfte dit firmas regnskab på kompetent og professionel vis.

revisor-pris.dk