Find et godt revisorfirma

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Er du og din virksomhed på udkig efter et godt lokalt revisionsfirma, så start på Revisor-pris.dk

Med vores gratis service får du hurtigt og nemt kontakt til et revisorfirma, som har tid til og mulighed for at varetage dine revisoropgaver - og som kan give et godt, konkurrencedygtigt tilbud på din bogføring, dit årsregnskab, selskabsstiftelse mv.

Sådan fungerer vores gratis service:

  1. Du indtaster din opgave i prisberegneren øverst på siden.
  2. En af vores kundeservicemedarbejdere ringer dig op og hører om dit projekt.
  3. Når du ønsker det, arrangerer medarbejderen et personligt møde med en revisor fra et lokalt revisionsfirma - du bestemmer tidspunktet.
  4. Til mødet hører revisoren alt om dine behov og din virksomhed og sammensætter et godt konkret tilbud på din opgave ud fra denne viden.

Vores gratis mødeservice er altid fuldstændigt uforpligtende - du er altså helt fri til at takke ja eller nej til revisorens tilbud efter mødet.

Du kan læse mere om dit gratis møde her

Vi samarbejder med revisorfirmaer over hele landet

Vores gratis service er landsdækkende - du kan altså få et revisormøde, uanset om din virksomhed befinder sig i Storkøbenhavn, på Sjælland, Fyn i hele Jylland eller på en af øerne.

Vi samarbejder kun med registrerede og statsautoriserede revisorer - du kan altså være sikker på, at revisoren, vi formidler kontakt til, har den rette viden, erfaring og ekspertise til at varetage din opgave på en effektiv måde.

Du får en vejledende pris mens du venter på mødet

For at du bedst kan forberede dig på mødet med revisorfirmaet, sender vi dig et vejledende prisoverslag på din revisoropgave før dit møde.

Prisoverslaget er udregnet med udgangspunkt i gennemsnitsprisen på landsplan for opgavetypen og kan give dig en idé om, hvor meget din opgave kan koste.

Du er naturligvis velkommen til at beregne en pris uden at takke ja til et møde - bare sig nej tak, når vores medarbejder ringer dig op efter efter din beregning.

Hvordan indtaster jeg min opgave i beregneren? Find en vejledning her

revisor-pris.dk