Hvad koster en revisor?

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Du er naturligvis her på siden fordi du søger en dygtig og kompetent revisor til at varetage dit firmas regnskab. Det kan også være dit firma er et ApS eller A/S, hvormed du skal have revision af virksomhedens regnskab før det indleveres til SKAT. Men hvad koster en revisor?

Ved hjælp af vores service her på siden får du nemt, hurtigt og - vel at mærke - 100% gratis en klar idé om prisen på en revisor. Dette gælder uanset hvilken firmatype og hvilken opgavetype, du ønsker at få et tilbud på revision for.

Tilbud, revisor, priser

Husk på vores service ikke koster dit firma så meget som én krone!

Det kan betale sig at benytte sig af muligheden for at få et tilbud på revisor priser. Om ikke andet får dit firma mulighed for at vurdere OM det overhovedet kan budgetteres, før I i praksis anvender revisorassistance.

Det praktiske ved vores service er, at dit firma også får tilbudt et uforpligtende møde med en konkret revisor. Det endelige tilbud, revisor priser varierer jo, er derfor direkte fra en godkendt revisor. Sådan modtager firmaet - uden beregning - et gældende pris tilbud fra en revisor.

Udfyld prisberegneren øverst på siden med korrekte oplysninger. Revisor-pris.dk offentliggør aldrig de data, vi modtager. Derefter modtager du en overslagspris pr. mail. Prisen er baseret på et landgennemsnit. Men hvad så med den præcise pris?

Hvad koster en revisor?

Det finder du hurtigt ud af. Kort efter din online beregning, vil dit firma blive ringet op af en medarbejder fra Revisor-pris.dk. Vores servicemedarbejder kan så give personlig vejledning og formidle et gratis møde med en revisor.

Såfremt firmaet søger ny revisor er det som at skyde sig selv i foden, hvis man IKKE tager imod tilbuddet om et møde. Hvem siger også nej til en konkret vurdering fra en kompetent fagperson UDEN beregning?

revisor-pris.dk