Vejledning til prisberegneren og Revisor-pris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en revisor pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med din opgave

Beregn prisen her

Prisberegneren på Revisor-pris.dk er helt gratis og uforpligtende at anvende.

Du er velkommen til at beregne lige så mange priser på årsregnskab, bogføring og andre revisoropgaver, som du har brug for.

Sådan beregner du din revisorpris

 1. Start med at vælge din revisoropgave:
  • Bogholder (bogføring)
  • Årsregnskab og årsrapport
  • Økonomisk rådgivning
  • Selskabsstiftelse
  • Iværksætterpakke
 2. Hvis relevant, indtast oplysninger om din virksomhed og opgavens omfang - eks. virksomhedsformen, hvilke opgaver der skal inkluderes, antal bilag årligt mm.
 3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
 4. Du modtager nu din vejledende pris på revisorhjælp pr. mail. med det samme.

Efter din prisberegning

Efter din prisberegning sørger en af vores medarbejdere for at kontakte dig snarest muligt ang. et gratis møde med en revisor.

Vi tilbyder dette som en gratis og uforpligtende service til vores brugere, da vi ved, at mange har brug for et konkret tilbud på revision, årsregnskab, bogføring mv., og ikke kun en vejledende pris.

Er et personligt møde med en revisor ikke relevant i din situation, så er du naturligvis helt fri til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Dit møde med revisoren

Dit møde med revisoren foregår enten ude i din virksomhed eller hos revisoren selv. Hvor mødet finder sted afhænger altid af den revisor, som vi formidler kontakt til.

Vær opmærksom på, at vi kun kan formidle møder mellem virksomheder og revisorer - på nuværende tidspunkt har vi desværre ikke muligheden for at formidle kontakt mellem privatpersoner og revisorer.

Til mødet med revisoren gennemgår I detaljerne ang. den opgave, du ønsker udført. Du fremviser diverse dokumenter - tidligere regnskab ol. - så revisoren kan danne sig et overblik over opgaven. Hvilke dokumenter, det drejer sig om, aftales direkte med den revisor, du skal mødes med.

Efter mødet sammensætter revisoren et tilbud på din opgave - dette kan du frit takke ja eller nej til.

Passer din revisoropgave ikke ind i prisberegneren?

Hvis du har en revisoropgave, som ikke passer ind i prisberegneren, har du muligheden for at beskrive din opgave i vores beskrivelsesformular på vores moderside Prisberegning.dk.

Efter du har beskrevet din opgave og har sendt den til os, vil en medarbejder snarest muligt ringe dig op, vejlede dig om dine muligheder og tilbyde dig at arrangere et møde med en revisor.

Mødet er fuldstændigt gratis og helt uforpligtende. Revisoren vil til mødet give dig en endelig pris på din revisoropgave.

Beskriv din særlige revisoropgave her.

revisor-pris.dk